Terug naar overzicht


De Empanada Fabriek - the Original

De Empanada Fabriek is een mobiele cateraar die gespecialiseerd is in het bereiden en serveren van de lekkerste Empanadas. De Empanada is in Latijns Amerika een populaire snack die op elke straathoek verkocht wordt. Het is een halfrond pasteitje met hartige vulling, ooit geïntroduceerd door de Spaanse kolonisten. Deze Empanadas worden op locatie afgebakken in één van de hout ovens en uitgeserveerd met een sausje naar wens.

Wij zijn Stefan Dille en Daan Brandenburg, oprichters van DE EMPANADA FABRIEK. Een jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de productie en verkoop van empanadas. De empanada is in Latijns Amerika een populaire snack die op elke straathoek verkocht wordt. Het is een halfrond pasteitje met hartige vulling, ooit geïntroduceerd door de Spaanse kolonisten. Wij zijn op onze rondreis door Zuid-Amerika verliefd geworden op deze heerlijke snack. Terug in Nederland hebben we De Empanada Fabriek opgericht, met als doel het Nederlandse publiek te laten genieten van deze Zuid Amerikaanse delicatesse.

Dit doen we met behulp van de HOUT oven in onze foodtrailer, waarin we de empanadas op locatie afbakken. Hiermee brengen we ons product in Nederland en België aan de man.

Video

Ook leuk en lekker

Fish & Chips

Deze oude zeecontainer is van de bodem van de Noordzee opgevist en is te bewonderen op diverse festivals. Met biologisch bereide, “spartelverse” producten zoals kibbeling, zeekwartet, lekkerbekjes en diverse broodjes zijn zij de smaakmaker op elke evenement.

Lulu’s tribal Kitchen

Heerlijk verrassende keuken, zowel authentieke tribal gerechten als main stream Indian dishes.

Rolled

Ooit zo’n grote rijdende pannenkoek gezien?