Terug naar overzicht


Dames van Verboden Fruit

De Dames van het Verboden Fruit rollen het land door met bergen vers fruit in hun gezellige wagen.

Op locatie verwennen en verleiden ze je met verse sappen in verschillende combinaties, huisgemaakte limonades, fruitsalades en punches. Eén van de meest bijzondere drankjes op het menu is de jonge kokosnoot. De kokosnoten slaan de Dames ter plekke voor je open. De Dames schenken op verzoek alcohol, bijvoorbeeld ter plekke bereide fruitcoctails, fronzen daiquiri’s & Punch. De Dames zijn te boeken voor bijzondere en gezonde catering op maat, festivals & evenementen.

Ook leuk en lekker

Crêpe Centraal

Het concept van Crêpe Centraal heeft een net weer wat andere benadering in het serveren van eten. De crêpebar brengt hen dichterbij de klant en men kan zo zien hoe alles van het begin tot het eind wordt bereid.

Cocktail BUS

BUS Unlimited Solutions biedt passende ondersteuning aan evenementen op het gebied van catering en promotie. Wij beleven er ontzettend veel plezier aan om onze klanten te helpen met het organiseren van evenementen en het verwennen van hun gasten. We gebruiken pure producten, zetten representatieve mensen in en gebruiken onze jarenlange ervaring in binnen- en buitenlandse hospitality. Resultaat: een onvergetelijk evenement.

Wij maken op locatie de mooiste cocktails, varierend van mojito’s en scroppino’s tot mocktails, gin & tonic’s, smoothies en sangria.