Terug naar overzicht


Daily Dog

Gourmet Hot Dogs - Run Fast - Snack Slow!

Run Fast – Snack Slow! Eerst in een tot Catering Caravan omgebouwde Avento 385 uit het jaar 1975 en later in een stoere Mercedes Benz 609D ex Duitse legerambulance uit 1988 geven wij een nieuwe betekenis aan het woord ‘snack’.

Gourmet Hot Dogs & Crispy Bio Frites. Opgegroeid in USA en met een lange carrière in de Fashion Industrie was het voor Sander de Vos hoog tijd om invulling te geven aan zijn passie voor ‘Street Food’ met een knipoog naar ‘The American Heritage’. Het menu bestaat uit grote puntzakken met handgesneden, krokant-gebakken Nederlandse Bio Frites en een verrassend assortiment Culinaire Hotdogs. Wil je op je evenement of feest uitpakken met een authentieke food truck? Of wil je jouw event voorzien van een pure keuken met een vleugje vintage design? Dan heb je met DailyDog een goede keuze gemaakt. Het DailyDog-team staat altijd voor je klaar om samen met jou er een onvergetelijke dag van te maken! Laat ons weten wat je wensen zijn. Get Your Daily Dog Today!

Ook leuk en lekker

Hete Bliksem streetfood

Allround en Kwaliteit Hete Bliksem is een allround rollende keuken met smaak en uitstraling. Waan je op verassende wijze in de jaren 60/70, eet Streetfood van restaurant kwaliteit en geniet van onze unieke uitstraling en gerechten.

Pass The Peas

“Comfort Food is meer dan alleen lekker eten. Het gaat om verbondenheid met familie, vrienden

Wood Pizza

Wood Pizza is een mobiele pizzeria met traditionele houtovens. In de pizzeria worden producten op een ambachtelijke wijze verwerkt.