Terug naar overzicht


Bieterbal

De Bieterbal een vegetarische bitterbal, zonder kunstmatige toevoegingen maar vooral superlekker!

De Bieterbal is een vondst van groentechef Jonathan Karpathios, bekend van diverse tv-programma’s, kookboeken en natuurlijk van Restaurant Vork & Mes. Daar staat de Bieterbal al jaren op de kaart. een overheerlijke groentesnack, die verdacht veel weg heeft van de altijd populaire bitterbal.
 Maar dan vegetarisch, zonder kunstmatige toevoegingen en vooral superlekker. Geen feest compleet zonder de Bieterbal. Van kinderpartij tot galadiner. Van buurtfeest tot verjaardagsborrel. Wanneer u onze Piaggo wilt inhuren voor feesten en partijen is dat mogelijk. Wij serveren de Bieterbal met een lekker sausje, bijpassende prikkers en bakje.

Video

Ook leuk en lekker

Rich Pork

Na ruim 25 jaar ervaring in de hotellerie, waaronder als executive chef in het Amstel Hotel in Amsterdam, maakte ik in 2016 een carrièreswitch en ging mijn droom achter na, een culinaire foodtruck Rich Pork, een grote stoere knalgele truck was geboren.

Noodlbar

Vietnam meets Thailand, Maleisië, Japan en Indonesië. Geurige soepen en wokgerechten die je bezoeker even in het prachtige Azië laten wanen. Onze foodcorner bestaat standaard uit een open keuken van 5 bij 4 meter en kan vergroot worden met een knalgele tuktuk. Aangekleed met tropische planten, frivole blousjes en het hartelijkste personeel. ☀️ Noodlbar is voor de nieuwsgierigen, de pauzeerders, de hongerigen, de kat-uit-de-boom-kijkers, de ravers, de reizigers, de dansers, de loerders, de ontdekkers, de fijnproevers en hen die dénken het niet te lusten. Voor de pure genieter met een open blik