Terug naar overzicht


BBQ Brigade

Vanuit een oerdegelijke ouderwetse bakfiets bereiden wij de stoerste, lekkerste en origineelste burgers voor jullie. Ook kunnen we bijbehorende salades, brood en smeersels verzorgen.

​Wij zijn 2 mannen met een passie voor grillen en het bedenken van originele burgers. Ons concept is een ouderwetse oerdegelijke bakfiets met een grill daarop gemonteerd. Onze kracht zit hem in de stoere luxe burgers, salades met eetbare bloemen en zelfgemaakte sauzen. Ook werken wij uitsluitend met verse ingrediënten die zoveel mogelijk uit eigen streek komen. Niks komt bij ons uit een blik of een potje!

Ook leuk en lekker

De Empanada Fabriek - the Original

De Empanada Fabriek is een mobiele cateraar die gespecialiseerd is in het bereiden en serveren van de lekkerste Empanadas. De Empanada is in Latijns Amerika een populaire snack die op elke straathoek verkocht wordt. Het is een halfrond pasteitje met hartige vulling, ooit geïntroduceerd door de Spaanse kolonisten. Deze Empanadas worden op locatie afgebakken in één van de hout ovens en uitgeserveerd met een sausje naar wens.